Uniek of eenheidsworst?

Marketing? Ja natuurlijk! Je weet namelijk heel goed dat succesvol ondernemen best lastig wordt als je marketing niet serieus neemt. Maar waar te beginnen? Moet je iemand in dienst nemen? Een extern bureau inschakelen? Het kan ook anders! Ik vertel je graag een eerlijk verhaal over de waarde die marketing voor jouw merk, product of dienst kan hebben. En hoe je daar samen met mij jóuw verhaal van kunt maken.

Begin bij de basis

Het doel van marketing is eigenlijk heel simpel; je wilt verkopen. Maar hoe verleid je klanten om bij jou te kopen? Dat begint bij jouw unieke, eigen verhaal. Daarin vertel je niet wat je doet en hoe goed je bent, maar waarom je doet wat je doet. Je klanten stellen die waarom-vraag namelijk ook. Waarom zouden ze voor jouw merk kiezen? Wat onderscheidt jou, welke meerwaarde bied je en wat maakt jouw onderneming uniek tussen al die andere aanbieders? Laten we samen op zoek gaan naar het waarom van jouw onderneming. De basis voor succesvolle marketing!

Jouw unieke recept

De zaken gaan goed. Maar je loopt steeds vaker tegen een tekort aan tijd en kennis aan om naast je dagelijkse werk ook te zorgen voor continuïteit en groei. Goede marketing is daarbij essentieel. Dat is waar ik om de hoek kom kijken. Als ervaren sparringpartner. Om de grote lijnen uit te zetten zodat marketing een doordacht onderdeel van al je bedrijfsactiviteiten wordt. Wat je zelf kunt, doe je zelf. Waar je hulp bij nodig hebt, neem ik je uit handen. Helder, zonder dikke rapporten, eindeloos overleg of gepeperde rekeningen. Gewoon hands-on samen aan de slag met succesvolle marketing.

Zelf doen of samen?

Samenwerken met Expone is kiezen voor duidelijkheid. In 4 praktische stappen leggen we samen een stevig fundament door het stellen en beantwoorden van de waarom-vraag, maken we vervolgens jouw verhaal visueel, adviseer ik je over de in te zetten media en middelen en houd ik tot slot vinger aan de pols om daar waar nodig bij te sturen. Werk je al met een vormgever, tekstschrijver of andere communicatiespecialist? Ik stuur ze graag aan of ik stel je voor aan specialisten uit mijn netwerk. 

Interessant?