Aan de slag!

Hoe gaat Expone je helpen om met marketing weer wat meer kraak en smaak aan je bedrijf te geven? Dat kan op verschillende manieren. Ik geef marketing- en communicatieadvies en begeleid op uurbasis, waarbij ik vooraf een helder inzicht geef in wat ik ga doen en hoeveel tijd daarmee gemoeid is. Je betaalt nooit voor dingen die je niet nodig hebt of waar je niet om hebt gevraagd.

 

 

Marketing 4-stappenplan

Wil je effectief en efficiënt met marketing aan de slag, dan help ik je graag met een helder 4-stappenplan. Ik denk niet meteen vanuit middelen zoals een Facebook campagne of een nieuwe advertentie, maar leg eerst samen met jou en je team een stevige basis met een doordachte marketingstrategie.

Stap 1. Het fundament
Expone begint bij de basis. Met een duidelijk verhaal dat vertelt waarom je doet wat je doet, wie je wilt zijn en wat jouw merk, product of dienst zo onweerstaanbaar maakt. Ook kijken we naar je medewerkers, je klanten, je concurrenten, je doelstellingen en je ambities. Ik zet deze inzichten om in een helder en overtuigend verhaal: de kern van jouw onderneming. Niet doorspekt met hippe marketingtermen, maar gewoon in klare taal.

Stap 2. Het visuele plaatje
Hebben we de kern van jouw onderneming weer helder, dan gaan we op zoek naar de juiste visuele identiteit die jouw verhaal versterkt. Misschien vragen je huisstijl en communicatiemiddelen om een visuele upgrade. Of bedenken we een heel nieuwe richting. Ik spreek dezelfde taal als grafisch vormgevers en fotografen en weet hoe ik ze moet briefen. Dat maakt het vormgeven van jouw verhaal net even makkelijker.

Stap 3. Effectief communiceren
Met een helder verhaal en een sterke visuele identiteit kun je effectief communiceren met al je interne en externe doelgroepen. Het maken van middelen staat daarbij niet voorop, mijn doel is je te helpen bij het maken van slimme marketingbeslissingen. Ik adviseer, compleet met een bruikbare planning en taakverdeling voor een optimale uitvoering. Bovendien ondersteun ik in de uitvoering en kan externe specialisten inschakelen.

Stap 4. Op koers blijven
Om op koers te blijven of die koers wat aan te scherpen, ondersteun ik jou en je team als sparringpartner. Met als doel dat marketing een blijvend professioneel onderdeel van je bedrijfsactiviteiten wordt. Zonder dikke adviesrapporten, maar met praktische adviezen die direct gebruikt kunnen worden; dat is wat Expone je biedt. Zo houd je grip op je marketing en betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt!

 

Ook voor klein mkb en zzp’ers

Ben je startende ondernemer? Ook dan kan Expone je op weg helpen. Samen maken we een compleet marketingplan. Een plan dat je direct in de praktijk kunt toepassen. Je weet wat je focus is, welk verhaal je gaat vertellen richting je klanten, wat je zelf gaat doen en wat je beter uit kunt besteden.

Multi-inzetbaar

Heb je een specifieke marketingvraag? Wil je advies over je huidige marketingstrategie of communicatieadvies? Een project dat uitgevoerd moet worden? In mijn rol als senior marketeer kan ik op verschillende manieren ingezet worden. Als projectleider, sparringpartner, spin in het web of contactpersoon richting externe marketing- en communicatiespecialisten. 

Aan tafel!

In welke fase je onderneming zich ook bevindt; Expone is je graag van dienst met concrete marketingoplossingen en ondersteuning toegespitst op jouw situatie. Benieuwd hoe dat werkt? Maak gewoon een afspraak. Ik schuif graag bij je aan!