Wie ben ik?

Ik ben Ellen te Poel. Met Expone ondersteun ik mkb-bedrijven op een betaalbare, pragmatische en no-nonsense manier met hun marketingstrategie. Ik ben geen duur bureau, maar een zelfstandige senior marketeer met 18 jaar ervaring. Ik zet de lijnen uit, stuur bij en voer uit. Zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent: ondernemen.

Marketing, maar dan anders

Volgens het woordenboek betekent Exponeren ‘uitleggen of verklaren’. En dat is precies wat Expone doet. Expone laat jouw klanten zien wie je bent en waarom je doet wat je doet. Ik heb jarenlang als marketeer voor detaillisten en groothandels gewerkt en een hoop blabla van externe reclame- en marketingbureaus voorbij zien komen. Dikke rapporten, ingewikkelde strategieën en nauwelijks meetbare marketingacties. Dat moest anders, vond ik. En dat anders is Expone.

Een stevige basis

Voor kleine en middelgrote bedrijven loont het vaak niet om een ervaren parttime of fulltime marketingmedewerker in dienst te nemen. De ondernemer of een collega ‘doet marketing er een beetje bij’ met als gevolg dure ad hoc-acties zonder duidelijke richting. Expone zorgt ervoor dat marketing een logisch onderdeel van al je bedrijfsactiviteiten wordt in plaats van een dure noodzakelijkheid. Samen met jou leg ik een stevige basis waarmee je marketing kunt inzetten waarvoor het bedoeld is: verkopen.

 

Wat heb ik te bieden?

Complete marketing voor jouw bedrijf in 4 stappen
Advies en begeleiding op uurbasis
Marketingpakket voor klein MKB / ZZP

Wat is jouw verhaal?

Goede marketing begint bij de waarom-vraag. Waarom doe je wat je doet? Wat onderscheidt jou, welke meerwaarde bied je en wat maakt jouw onderneming uniek? En dat is ook míjn waarom: ik wil je een eerlijk en duidelijk verhaal vertellen over de mogelijkheden van doelgerichte marketing voor jouw bedrijf. We doen het samen, zonder dat ik op de loonlijst sta. Eens per week, eens per maand of vaker. Jij bepaalt. Maar laten we eerst kennismaken. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Eindelijk serieus werk maken van een doordachte marketingstrategie?
Neem dan contact met me op!