Wie ben ik?

Ik ben Ellen te Poel. Met Expone ondersteun ik mkb-bedrijven op een betaalbare, pragmatische en no-nonsense manier met hun marketingcommunicatiestrategie. Ik ben geen duur bureau, maar een zelfstandige senior (marketing)communicatieadviseur met ruim 20 jaar ervaring. Ik zet de lijnen uit, stuur bij en voer uit. Zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent: ondernemen.

Marketing, maar dan anders

Volgens het woordenboek betekent Exponeren ‘uitleggen of verklaren’. En dat is precies wat Expone doet. Expone laat jouw klanten zien waarom jij waardevol bent. Ik ga daarbij uit van de mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Hoe kunnen we marketing voor jouw bedrijf zo effectief mogelijk inzetten, passend bij jouw team en budget. Ik heb jarenlang als marketeer voor detaillisten en groothandels gewerkt en een hoop blabla van externe reclame- en marketingbureaus voorbij zien komen. Dikke rapporten, ingewikkelde strategieën en nauwelijks meetbare marketingacties. Dat moest anders, vond ik. En dat anders is Expone.

Een stevige basis

Voor kleine en middelgrote bedrijven loont het vaak niet om een ervaren parttime of fulltime marketingcommunicatiemedewerker in dienst te nemen. De ondernemer of een collega ‘doet marketing en communicatie er een beetje bij’ met als gevolg dure ad hoc-acties zonder duidelijke richting. Expone zorgt ervoor dat marketing een logisch onderdeel van al je bedrijfsactiviteiten wordt in plaats van een dure noodzakelijkheid. Samen met jou leg ik een stevige basis waarmee je marketing en communicatie kunt inzetten waarvoor het bedoeld is: verkopen.

 

Wat heb ik te bieden?

Complete marketing voor jouw bedrijf in 4 stappen
Advies en begeleiding op uurbasis
Marketingpakket voor klein MKB / ZZP

Wat is jouw verhaal?

Goede marketingcommunicatie begint bij waardevol(ler) zijn voor je klanten. Op welke soort klanten leg je de focus? Wat onderscheidt jou, welke meerwaarde bied je en wat maakt jouw onderneming uniek? Mijn doel is om je met een andere bril naar je bedrijf te laten kijken en te laten zien welke mogelijkheden er zijn binnen jouw bedrijf om marketingcommunicatie zo effectief mogelijk in te zetten. We doen het samen, zonder dat ik op de loonlijst sta. Eens per week, eens per maand of vaker. Jij bepaalt. Maar laten we eerst kennismaken. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Eindelijk serieus werk maken van een doordachte marketingstrategie?
Neem dan contact met me op!