Zo doen we dat!

Expone werkt voor mkb-bedrijven in uiteenlopende branches. Ik adviseer en begeleid op uurbasis, waarbij ik vooraf een helder inzicht geef in wat ik ga doen en hoeveel tijd daarmee gemoeid is. Duidelijkheid vind ik heel belangrijk, je betaalt nooit voor dingen die je niet nodig hebt of waar je niet om hebt gevraagd.

 

 

Multi inzetbaar

Heb je een specifieke marketingvraag? Wil je advies over je huidige marketingstrategie? Een project dat uitgevoerd moet worden? In mijn rol als senior marketeer kan ik op verschillende manieren ingezet worden. Als projectleider, sparringpartner, spin in het web of contactpersoon richting externe marketing- en communicatiespecialisten.

 

 

Tekst

Ook voor klein mkb en zzp’ers

Ben je startende ondernemer? Ook dan kan Expone je op weg helpen. Samen een compleet marketingplan. Een plan dat je direct in de praktijk kunt toepassen. Je weet wat je focus is, welk verhaal je gaat vertellen richting je klanten, wat je zelf gaat doen en wat je beter uit kunt besteden.

 

 

Tekst

Aan tafel?

In welke fase je onderneming zich ook bevindt; Expone is je graag van dienst met marketingoplossingen waar je echt wat aan hebt. Ik neem je graag bij de hand met concrete ondersteuning toegespitst op jouw situatie. Benieuwd hoe dat werkt? Maak gewoon een afspraak. Ik schuif graag bij je aan!